GadgetGear.nl

IFA2015: Epson lanceert nieuwe high-end fotoprinter met A3 ondersteuning

Tijdens de IFA is Epson met een nieuwe fotoprinter voor liefhebbers van het A3 formaat gekomen. De Expression Photo XP-960 kan zelfs met dikkere papiersoorten overweg.

De Epson Expression Photo XP-960 is voorzien van een dubbele fotolade waardoor verschillende papiersoorten (maximaal A4) snel aangevoerd kunnen worden. A3 papier moet je via de achterkant in de Expression Photo XP-960 laden. Om de afdrukkwaliteit zo hoog mogelijk te houden maakt de printer gebruik van zes kleuren Claria Photo HD inkt.

Verder beschikt de Expression Photo XP-960 natuurlijk over WiFi, een touchscreen voor de bediening, een scanner, de nodige cloud functies en apps voor gebruik in combinatie met smartphone en tablet.

Beschikbaarheid

De Epson Expression Photo XP-960 gaat €299,99 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten