Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony komt met Metal Gear Solid uitvoering van de PS4

Soms is het gewoon jammer dat we niet in Japan wonen. Sony heeft namelijk een nieuwe uitvoering van de Playstation 4 aangekondigd die helemaal in het teken van de nieuwe Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain staat.

De verpakking van de nieuwe PS4 bevat Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain en de PS4 is zelf uitgerust met een 1TB harddrive. De rode zijde en gouden trim is geïnspireerd op de bionische arm die Snake in dit spel heeft. De controller is qua style geïnspireerd door de hardware waarmee Snake in de game werkt. Beiden hebben een opdruk van het logo van de Diamond Dogs, het privéleger van Snake. Tenslotte bevat de PS4 nog een exclusief MGSV thema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.