Samsung heeft enorme problemen met de S Pen voor de Galaxy Note 5

Het lijkt erop dat Samsung een enorm probleem heeft met de S Pen die bij de Galaxy Note5 geleverd wordt. De S Pen kan met het huidige design van de S Pen en het toestel vast komen te zitten.

Het probleem zit hem in het ontwerp van de dunne pen. Bij oudere Galaxy Note toestellen werd deze zo ontworpen dat deze alleen met de penpunt naar voren in het toestel geschoven kan worden. Bij de S Pen voor de Galaxy Note5 is dit niet het geval.

Deze kun je achterstevoren in de Note5 schuiven waardoor deze klem komt te zitten. Bij het verwijderen blijkt de S Pen te kunnen breken. Het toestel is dan niet langer in staat om te detecteren of de pen er nog in zit en dan mis je toch een beetje de Galaxy Note5 ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events