Plex vernieuws haar iOS app

Mediaplayer Plex komt met grote vernieuwingen voor haar iOS app. Daarmee hint Plex ook naar mogelijke nieuwe features die Android gebruikers in de toekomst mogen verwachten.

Zo bevat de app de nieuwe Plex Mini Player. Met deze nieuwe miniplayer krijgt Plex volwaardige multitasking ondersteuning omdat je tijdens het kijken van films en series ook gewoon kunt browsen en chatten.

De videoplayer zelf kan nu gebruikt worden om tussen hoofdstukken te bladeren. Ook is het makkelijker om kwlaiteit, ondertitels en audiotracks tijdens het streamen te veranderen. De video's bevatten bovendien de ratings van Rotten Tomatoes en een nieuwe synchronisatie engine zorgt ervoor dat je altijd de nieuwste items op jouw Plex server ziet.

De audioplayer laat het nu toe om albumdetails te bekijken in het play scherm. De app laat het bovendien toe om naadloos te schakelen tussen WiFi en 4G. Het fotobeheer is nu geïntegreerd met de Camera Roll zodat je foto's van jouw iPhone of iPad kunt doorsturen naar de server.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram