Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Nederlandse elektrische personal transporter Oxboard gaat Europa in

We zijn altijd blij als het goed gaat met een mooi Nederlands product. Zo ook met de Oxboard waar je later deze week een review van zal lezen. De bijzondere elektrische personal transporter gaat namelijk Europa veroveren.

Een Oxboard is een plank met twee wielen die elektrisch is aangedreven. Zeg maar een Segway, maar dan veel kleiner en zonder een stok waar je achter blijft hangen wanneer je valt. Sterker nog, je staat zo laag bij de grond dat je gewoon van de Oxboard afstapt wanneer je jouw evenwicht verliest. Dat is tenminste mijn ervaring met het apparaat.

Vanaf vandaag is de Oxboard in heel Europa te koop en heeft het bedrijf speciale websites opgezet voor Duitsland en Frankrijk. De Nederlandse was er natuurlijk al.

Oxboard staat ook op de IFA en natuurlijk zal GadgetGear daar ook bij aanwezig zijn om te checken welke ontwikkelingen de personal transporter doormaakt. Oxboard staat in hal 25 110-25 en is daar van 4 tot en met 9 september uit te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.