Motorola teast de nieuwe Moto 360 Smartwatch

De IFA komt eraan en Motorola zou maar zo eens een verrassing kunnen hebben. Afgelopen week verscheen een teaser online van de nieuwe Motorola 360. De huidige generatie is enorm populair en is al weken sterk in prijs aan het dalen. Webshops en distributeurs lijken de schappen te willen legen.

Als we de afbeelding goed bekijken zien we een mooi bandje in combinatie met een stijlvolle behuizing. Het knopje van de nieuwe Moto 360 doet buitengewoon klassiek aan. Waar het knopje bij de eerste generatie op 3 uur was geplaatst, is deze nu op 2 uur geplaatst.

Toch lijkt ook deze Moto 360 van het flat tire design te zijn voorzien. Onderaan het display zien we weer een zwarte rand waar mogelijk sensoren achter zitten. Daarmee zou de smartwatch weer niet echt rond zijn.

Gezien de duidelijke aanwezigheid van Google zal het horloge weer op Android Wear draaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events