Jackleo Justice JL560 slaat een brug tussen HTC en Huawei

Jackleo Justice JL560

Het Chinese Jackleo heeft een nieuwe Android smartphone ontwikkeld waarmee ze een brug lijken te slaan tussen HTC en Huawei. Hoewel plastics aanwezig zijn, doen de lijnen in het design van de achterkant van de Justice JL560 duidelijk denken aan de lijnen zoals HTC die in toptoestellen als de HTC One M9 verwerkt. De Android interface is sterk gelijkend aan de EMUI interface van Huawei/Honor.

Technisch is het een heel ander verhaal. Je krijgt wel een 5,5 inch IPS display, maar de resolutie is met 960×540 pixels verre van HD. Het toestel draait nog op Android 4.4.2 en heeft 8GB aan opslagruimte aan boord. De MediaTek MT6582 chipset komt met een quad-core processor en 1GB aan werkgeheugen.

Jackleo Justice JL560 Wit

De camera’s van de Jackleo Justice JL560 zijn op voorhand bagger. De camera aan de voorkant schiet foto’s van 200 pixels breed en aan de achterkant 800 pixels breed. Hoewel Jackleo spreekt van een stereo effect, heeft het toestel toch echt maar één speaker.

Daarmee lijkt de Jackleo een budget smartphone in een premium huisje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.