Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA2015: 5K, Curved en Ambiglow; de nieuwe monitoren van Philips

Philips zal tijdens de IFA een forse line-up van nieuwe monitoren presenteren. De belangrijkste modellen beschikken allemaal over nieuwe technologieën waaronder ambiglow, maar ook een 5K en curved display.

De Ambiglow Pulse Base is een monitor met een soort Ambilight implementatie aan de onderkant. Ambilight kennen we natuurlijk al van de TV’s van Philips, maar lijkt hier toch ook vooral een decoratieve functie te hebben. De Ambiglow verlichting is ook bruikbaar wanneer de monitor uit staat.

curved monitor

Een echte intense entertainment ervaring krijg je met de Curved Monitor die Philips op de markt gaat brengen. Deze monitor heeft een 34 inch paneel in een 21:9 verhouding. Het display heeft een Quad HD-resolutie (3440 x 1440). Het oppervlak is volledig afgewerkt met glas. Bovendien is de monitor afgewerkt met DTS speakers. Bovenaan mijn persoonlijke verlanglijstje? Check!

UltraClear 5K resolutie

Wil je het maximale aantal pixels voor jouw neus? De nieuwe UltraClear 5K is dan jouw beste keuze. Deze 27 inch monitor heeft een resolutie van 5.120 x 2.880 pixels ofwel 5K. Hij moet 99% van het Adobe RGB spectrum benaderen en ook een webcam is aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.