Gamescom 2015: Xbox lanceert Halo 5 hardware (bundels)

De release van Halo 5 komt eraan en Microsoft gaat dit met de nodige Halo 5 hardware vieren. Hierbij heeft Microsoft zelfs de samenwerking met Astro Gaming opgezocht voor een hele bijzondere Halo 5 headset.

Ster van de show is de Xbox One Halo 5: Guardians Limited Edition Bundle. Deze bestaat uit een 1TB Xbox One. De Xbox One is niet alleen qua uiterlijk aangepast op de game. Microsoft heeft de standaard geluiden van de Xbox One aangepast met geluiden uit de game zelf. Bijvoorbeeld wanneer je de console aanzet of de speldisc wisselt. De controller is uiteraard voorzien van 3,5mm jack om je favoriete headset direct op de controller aan te sluiten. De console set wordt aangevuld met de bekende mono headset.

Naast Halo 5: Guardians krijg je op deze console ook de Warzone REQ Bundle met 14 premium Requisition Packs, FOTUS-class armor, en het exclusive multiplayer embleem. Verder krijg je nog een model uit de game, Halo: The Fall of Reach animated series, team dossiers over Blue & Osiris en Spartan Locke’s classified orders. Al met al genoeg voor mij als fan om mijn day one edition alweer te willen verkopen ;-).

Microsoft gaat ook twee uitvoeringen van de Xbox One Wireless Controller uitbrengen. Het eerste model is dezelfde die bij bovenstaande hardwarebundel zit. De tweede lijkt meer op e limited edition Xbox 360 controller die verscheen bij de limited edition Xbox 360 van Halo 3. Bij het blauw/grijze model krijg je bovendien de REQ Pack met Resolute visor. Bij de groene uitvoering krijg je de REQ Pack met Dauntless visor.

Tenslotte dan de samenwerking met Astro Gaming. Dit levert de ASTRO A40+MixAmp M80 Halo 5: Guardians Edition headset op. Ook compleet in Halo 5 uitvoering natuurlijk. Zover bekend krijg je bij deze headset geen REQ Pack.

A40 Halo Front

De verkoop start in oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events