De lancering van de ZenFone 2 zou weleens de beste smartphone lancering van Asus tot nu toe kunnen zijn. Niet voor niets heeft Asus al diverse spin-offs van het toestel in de markt gezet zoals de zeer goedkope ZenFone 2E.

Nu komt Asus ook met een premium variant op de bekende ZenFone 2. Het gaat om de Deluxe Special Edition. Deze nieuwe uitvoering van de ZenFone 2 heeft standaard maar liefst 256GB aan opslagruimte aan boord. Zover mij bekend zet Asus daarmee een record voor smartphones.

Op de immense hoeveelheid opslagruimte na, is er weinig veranderd aan het toestel. Er zit nog steeds hetzelfde 5,5 inch 1920×1080 IPS display in, net als de 64-bit 2.5GHz Intel Atom processor. Het gaat vooralsnog dus enkel om de upgrade in opslagruimte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.