Zopo teast met een klassiek ogende smartwatch

Zopo kennen we vooral van de goedkope Android smartphones. Zo introduceerde de tak in de Benelux onlangs de nieuwe ZP330 en ZP350 in de Color C serie. Nu lijkt het Chinese merk ook plannen te hebben om met Android Wear horloges te komen.

In een teaser die op AndroidHeadlines verscheen, zien we duidelijk dat Zopo bezig is met een ronde smartwatch. Het ronde display lijkt in een messing ring te liggen en op een bruine kast te rusten. Dit suggereert dat Zopo, net als Asus, voor een klassiek design kiest. Het grote verschil is dat Zopo een rond display gebruikt waar Asus toch voor een rechthoek heeft gekozen.

Natuurlijk is de geruchtenstroom meteen op gang gekomen. Zopo zou de smartwatch zeer waarschijnlijk de Z Watch gaan noemen. Het horloge zou ook over een hartslagmeter beschikken. We verwachten dat Zopo spoedig met alle detail over het horloge zal komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events