Samsung presenteert haar high-end Level U hoofdtelefoon

Met de Level U presenteert Samsung een nieuwe, draadloze in-ear hoofdtelefoon met text-to-speach (TTS) ondersteuning. Door gebruik te maken van twee microfoons beschikt de Level U over actieve ruisonderdrukking.

De Level U hoofdtelefoon weegt 33 gram en is voorzien van magneten in de oordopjes. Hierdoor hangt de Level U als een ketting om de hals wanneer je deze even niet gebruikt. Bediening op de zijkanten van de hoofdtelefoon laat je gesprekken aannemen en het volume aanpassen.

Geluidstechnisch is de Level U opgebouwd met 12mm drivers. De verbinding komt tot stand via Bluetooth 4.1 met ondersteuning voor aptX. De interne accu moet zo'n tien uur meegaan tijdens het luisteren naar muziek of 11 uur bij gebruik tijdens het bellen.

Beschikbaarheid

Samsung brengt de Level U naar Nederland in de varianten wit, zwart, goud en blauw. De Level U gaat €69,99 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram