Met de Level U presenteert Samsung een nieuwe, draadloze in-ear hoofdtelefoon met text-to-speach (TTS) ondersteuning. Door gebruik te maken van twee microfoons beschikt de Level U over actieve ruisonderdrukking.

De Level U hoofdtelefoon weegt 33 gram en is voorzien van magneten in de oordopjes. Hierdoor hangt de Level U als een ketting om de hals wanneer je deze even niet gebruikt. Bediening op de zijkanten van de hoofdtelefoon laat je gesprekken aannemen en het volume aanpassen.

Geluidstechnisch is de Level U opgebouwd met 12mm drivers. De verbinding komt tot stand via Bluetooth 4.1 met ondersteuning voor aptX. De interne accu moet zo’n tien uur meegaan tijdens het luisteren naar muziek of 11 uur bij gebruik tijdens het bellen.

Beschikbaarheid

Samsung brengt de Level U naar Nederland in de varianten wit, zwart, goud en blauw. De Level U gaat €69,99 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.