Raumfeld One S speakers kunnen nu als stereopaar gebruikt worden

De kleine Sonos Play:1 en de Heos 1 konden het al, maar nu kunnen ook de kleinste speakers van Raumfeld als stereopaar worden ingezet. Daarmee is de kleine Raumdfeld One S in staat een enorm stereobeeld neer te zetten.

Om deze mijlpaal voor het Raumfeld assortiment kracht bij te zetten, komt Raumfeld dan ook met het 2Raumfeld Start pack waarin twee van deze speakers zitten en waarbij je in totaal €100 in de zak houdt. Het instellen als stereopaar verloopt via WiFi waardoor je geen kabels nodig hebt. Hierdoor ben je vrij om de speakers ver uit elkaar te plaatsen om zo een zeer breed stereoklankbeeld neer te zetten.

Net als de Heos 1 en de PLAY:1 is de Raumfeld One S spatwaterdicht, maar met vier sneltoetsen om favoriete muzieklocaties af te spelen is de Raumfeld One S zeker een opvallende speaker. Een speaker die is opgebouwd uit 1 25mm tweeter, 1 90mm mid-range woofer en 2 95mm woofers voor de lage tonen.

Naast het nieuws dat stereo pairing nu mogelijk is, hebben Teufel en Raumfeld deze week ook een nieuwe brandstore geopend en wel in Amsterdam op de hoek Van Baerlestraat en de P.C. Hooftstraat. De winkel in Amsterdam is de tweede winkel van Teufel en Raumfeld. De eerste staat in Berlijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.