Gelekt: Dit is de Moto G 2015

Ook dit jaar komt Motorola weer met een nieuwe uitvoering van de Moto G. De geruchten gingen al langer dat het toestel bijna klaar zou zijn, maar nu blijken de persrenders te zijn gelekt. Eerlijk is eerlijk, Motorola heeft er weer iets moois van gemaakt.

Aan de achterkant heeft het toestel wel iets weg van de recente modellen van LG. Dit komt doordat het logo, de lens en de dual-tone LED flash in een eigen, metalen strip liggen. Het is zeer onwaarschijnlijk dat je er ook de smartphone mee kunt bedienen, maar het is een leuk design element.

Moto-G-2015-Achterkant

Over de specs weten we nog niets, maar ook daar zijn de nodige geruchten over te vinden. Het gaat om een budget toestel, dus is de verachting dat Motorola er een SmapDragon 410 chipset in legt. Dit is een quad-core chipset die op maximaal 1.4GHz draait en zowel de 32-bit als de 64-bit Android firmware kan draaien. Grafisch komt het geweld van een Adreno 306 GPU. De chipset krijgt 1GB aan werkgeheugen en 8 GB opslagruimte. Het 5 inch display zou mogelijk een resolutie van 1280×720 (720p HD) hebben terwijl je foto’s schiet op 13 megapixel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.