Ze zijn zelfverzekerd bij Asus. Het bedrijf laat met vernieuwde garantievoorwaarden zien 100% achter haar interne kwaliteitscontroles te staan. Heb je toch een defect, krijg je namelijk geld terug op jouw aankoop.

Daarbij gaat het niet om een deel van het bedrag, maar om het volledige aankoopbedrag van het apparaat dat is stuk gegaan. Mits dit in het eerste jaar na aanschaf is en tussen 01-07-15 en 30-09-15. Bovendien verzorgt Asus alsnog de reparatie van het product en de garantietermijn van twee jaar blijven ze aanhouden (al krijg je geen tweede keer het aankoopbedrag terug. Natuurlijk zou het mooi zijn als Asus deze voorwaarden permanent gaat hanteren, maar voor nu is het en gewaagde stunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.