Onder Tim Cook doet Apple de dingen duidelijk anders. Zo is het voor het eerst mogelijk om een publieke beta versie van iOS 9 op jouw iPad of iPhone te zetten. Daarmee ontdek je iOS 9 nog ver voor de uiteindelijke release.

Hoewel Apple geen officiële reden heeft gegeven om een publieke beta te organiseren is deze wel te bedenken. De releases van iOS 7 en iOS 8 gingen gepaard met bergen bugs toen deze in één keer wereldwijd werden verspreid. Bugs die Apple in haar eigen R&D afdelingen kennelijk niet op tijd wist te vinden.

Door nu al een publieke beta te doen, kan Apple iOS 9 in het veld testen zonder dat gebruikers het recht hebben om te zeuren over bugs. Het is immers een beta, dus je moet bij het doenloaden accepteren dat je tegen de nodige bugs aanloopt. Daarnaast adviseert Apple ook om iOS niet op apparaten te testen die je echt heel hard nodig hebt.

Interesse? Klik hier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.