Microsoft heeft bekendgemaakt dat het de upgrade naar Windows 10 vanaf 29 juli beschikbaar stelt. Voor eigenaren van Windows 7 en Windows 8.1 zal Windows 10 op dat moment gratis te downloaden zijn.

Het aanbod voor de gratis update is wel beperkt houdbaar. Je moet binnen een jaar de upgrade installeren. Daarna zal je er gewoon voor moeten betalen. Wil je meteen bij de release al over op Windows 10, dan kun je jezelf op de speciale actiesite aanmelden.

Windows 10 beschikt over de nieuwe browser Microsoft Edge. Deze vervangt het oude Internet Explorer. Universal Windows applicaties maken het ontwikkelaars gemakkelijker om een app op alle Windows apparaten beschikbaar te stellen en, misschien wel het belangrijkste, het startmenu komt officieel terug!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.