GadgetGear.nl

Tado introduceert slimme airconditioning regeling

Het zat er al een tijdje aan te komen. Slimme thermostaten zijn er nu in overvloed, maar in het warme seizoen willen we thuis toch vooral koppelen. Tado heeft haar ervaringen met het maken van slimme thermostaten gebruikt om met een alternatief voor airconditioning te komen. 

Door net zo slim met airco’s om te gaan als met verwarmingssystemen verwacht Tado met haar nieuwe Smart AC Control een flinke energiebesparing te realiseren. Dit kan zelfs oplopen tot 40%.

De Tado kan met elk type airco overweg zolang deze aan te sturen is via infrarood (IR). Uiteraard moet deze wel in het zichtbare bereik van de Tado geplaatst zijn. De IR ondersteuning is één van de onderdelen in de hardware die Tado nu gebruikt, maar Tado heeft al laten weten dat het kastje nog meer hardware bevat. Hier wil Tado op termijn mee aan de slag. We zijn dan ook nieuwsgierig naar waar Tado de komende tijd nog meer mee zal komen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten