Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

SanDisk komt met krankzinnig kleine 128GB USB Stick

Net als anderen, maakt ook SanDisk ultracompacte USB drives. Deze zijn vooral handig voor notebook gebruikers omdat je ze gewoon in de computer kunt laten zitten wanneer je deze in een tas stopt. Met de nieuwe SanDisk Ultra Fit legt SanDisk de lat duidelijk weer een flinke stap hoger.

Met 128GB geeft de Ultra Fit in één klap enorm veel opslagruimte. Om het gevoel van een SSD te krijgen maakt de stick gebruik van de snelle USB 3.0 standaard. Welke snelheden de controller en de geheugenchips op de stick waar kunnen maken is nog niet prijsgegeven.

SanDisk voorziet de stick tevens van SecureAccess software. Hiermee zijn bestanden te versleutelen waardoor deze onbruikbaar zijn bij verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.