Intel koopt Recon Instruments

Intel zoekt al een tijdje een manier om Google Glass achtige producten te kunnen introduceren. Na een forse investering in 2013 zet Intel nu dé stap om Recon Instruments in te lijven. 

Zo zit Recon Instruments onder anderen achter de slimme snowboardhelp Oakley Airwave. Deze slimme help is uitgerust met een GPS ontvanger en een heads-up display die belangrijke informatie op het vizier projecteert. Onder de vleugels van Intel krijgt Recon Instruments toegang tot veel meer kennis en budget om de ontwikkeling van slimme helmen en brillen te versnellen. Bovendien heeft Intel al een internationale distributie infrastructuur op orde waardoor Recon Instruments gadgets ook gemakkelijker verkocht kunnen worden. Intel zou naar schatting $175 hebben betaald.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.