Naast Huawei zijn er ook andere Chinese merken die met indrukwekkende flagship toestellen op de markt komen. Een goed voorbeeld hiervan is ZTE wiens nieuwste toestel, de Axon Phone, een chipset bevat met 4GB aan werkgeheugen en een bijzondere camera.

Zo bestaat de camera aan de achterkant van het nieuwe vlaggenschip uit een dubbele lens. Dit zou suggereren dat het toestel in staat is om met meerdere focuspunten te werken, maar ook dat het wellicht in staat is om informatie over diepte vast te leggen om zo stereoscopische afbeeldingen te schieten.

Over de verdere details van het toestel weten we nog niet zo veel. ZTE zal de Axon Phone op 14 juli officieel aankondigen. Daarbij lijkt ZTE wederom voor een introductie in Azië en de VS te kiezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.