Arjan Olsder
Arjan Olsder

BLACK+DECKER komt met een nieuwe serie decoupeerzagen

Dat je met een decoupeerzaag nog prima kunt innoveren laat BLACK+DECKER zien met haar nieuwste serie decoupeerzagen. Belangrijk onderdeel in het beleving is de autoselect. Deze stelt de zaagsnelheid automatisch in op het juiste toerental voor het materiaal waarin je gaat zagen.

Dat laatste is erg belangrijk. Het is bij vele decoupeerzagen mogelijk om de zaagsnelheid in te stellen, maar alleen iemand die de zaag regelmatig in de hand heeft weet welk toerental geschikt is voor een bepaald materiaal. Met behulp van plaatjes op de autoselect kist je nu simpelweg met materiaal en doet de zaag de rest.

Om het gemak tijdens het zagen te vergroten, bevatten de nieuwe decoupeerzagen een LED die de zaaglijn op het materiaal projecteert. Een kleine blazer zal zoveel mogelijk stof voor de zaag verwijderen om zo het zicht vrij te houden.

Ook het in verstek zagen van planken behoort tot de mogelijkheden van de nieuwe decoupeerzagen. Via een scharnier in de voet kan het zaagblad 45 gaden kantelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.