Transcend komt met nieuwe UHS-I klasse 3 kaarten voor actiecamera’s

Actiecamera’s kunnen in steeds hogere resoluties en met steeds meer frames per seconde filmen. Dit vraagt om kaarten met hogere snelheden die de snelheden ook vast kunnen blijven houden. Reden voor Transcend om met de Ultimate 633x kaart te komen.

We kennen allemaal de class aanduiding op geheugenkaarten. Deze stopt bij klasse 10. Daarna gaat de classificering over op de UHS standaard. De 633x aanduiding is gebaseerd op hoeveel keer sneller deze kaarten zijn ten opzichte van de eerste CD-Rom spelers.

In de praktijk zouden deze kaarten volgens Transcend een schrijfsnelheid van 85MB per seconde moeten behalen en een leessnelheid van 95MB per seconde.Iets dat op het moment van schrijven nog niet bevestigd is door de GoMemory.net benchmarks. Onder de UHS-I standaard garandeert Transcend dat de kaarten ten alle tijden een minimale schrijfsnelheid zullen hebben van 10MB per seconde. Transcend levert ook haar RecoveRx software mee om verwijderde bestanden te herstellen.

Beschikbaarheid

Transcend levert haar nieuwe Ultimate kaarten in 32GB en 64GB uitvoeringen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.