Na een hele serie reguliere hoofdtelefoons, komt SMS Audio met een ware verrassing. Samen met Intel heeft het hoofdtelefoonmerk nieuwe in-ear oordopjes gemaakt die een hartslagmeting kunnen verrichten.

Het opvallende is dat de bedrade headset hier geen eigen stroomvoorziening voor nodig heeft. De oordopjes kunnen de hartmeting verrichten op basis van de stroomvoorziening die jouw smartphone over de 3,5mm audio aansluiting levert. De metingen zijn bovendien te importeren in Runkeeper en andere apps.

BioSport_Volt_A2

De nieuwe BioSport oordopjes maken deel uit van de Sport serie hoofdtelefoons van SMS Audio. Deze serie bevat ook draadloze modellen die gebruik maken van bluetooth. Zoals je mag verwachten zijn de modellen bestand tegen vocht en zweet.

Beschikbaarheid

De SMS Audio BioSport oordopjes zijn vanaf half mei in de schappen te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.