Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Cellularline Freepower Multi 10000 met 4.5 sterren.

The Good
  • Nauwkeurig LCD display
  • LCD display is verlicht
  • Hoge capaciteit
  • 2 USB poorten
The Bad
  • LCD display heeft een zeer beperkte kijkhoek


Kleine powerbanks, grote powerbanks… ze zijn er letterlijk in alle maten en kleuren. Toch weet Cellularline met haar nieuwste powerbank op te vallen. Niet alleen de capaciteit van 10.000mAh is enorm, maar er zit ook een display op.

Unboxing

De unboxing van de Cellularline Freepower Multi 10000 is niet heel spannend. Naast de Cellularline Freepower Multi 10000 zelf krijg je één micro-USB kabeltje in een handleiding.

Design

Het design van de Cellularline Freepower Multi 10000 doet wel heel Apple aan. Dit komt vooral door het gebruik van wit en grijs plastic in combinatie met prints in dezelfde kleuren. Heel ‘clean’ allemaal.

Onderscheidend is de aanwezigheid van een blauw verlicht LCD display op de Cellularline Freepower Multi 10000. Het gros van de powerbanks beschikt enkel over een serie van 4 LED’s die aangeven hoe vol de accu nog zit. De Cellularline Freepower Multi 10000 kan dit op basis van exacte procenten waarbij iedere procent voor 100mAh staat.

Capaciteit

Opvallend is de opdruk bij de USB aansluitingen. Cellularline geeft aan welke je voor tablets en welke je voor smartphones moet gebruiken. Wat je ook aansluit, de Smart IC technologie die Cellularline in de Cellularline Freepower Multi 10000 heeft geplaatst zorgt er voor dat de powerbank jouw gadget niet teveel spanning zal aanleveren. Sterker nog, hij zal proberen om de maximale spanning te leveren om zo de laadtijden te verkorten.

Ook de eigen laadtijd van de Cellularline Freepower Multi 10000 is van belang. Daarom kan de Cellularline Freepower Multi 10000 met een 2 ampère lader worden opgeladen. In zo’n vijf uurtjes is de accu dan weer helemaal gevuld.

Conclusie

Hij valt op. Niet alleen door het clean design, maar vooral ook door de enorme capaciteit en het handige LCD display. De Cellularline Freepower Multi 10000 is daarmee één van de meest interessante powerbanks van dit moment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.