Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

Mixfader, razendsnelle bluetooth accessoire voor aspirant-dj’s

DJIT presenteerde twee maanden geleden op het SXSW Festival hun prototype voor broekzak DJ-ing. De Pr machine resulteerde in meer dan 1,8 miljoen views video’s in minder dan een week met media-aandacht in meer dan 30 landen. Dit warme onthaal trok DJIT over de streep om het product ook daadwerkelijk te gaan maken. Dit gaat via Kickstarter met als streven om 50 000 USD op te halen.

Als het Kickstarter doel gehaald wordt, moet de snelle Mixfader voor het einde van 2015 op de markt komen. Voor snelle supporters zijn er flinke kortingen te scoren. Bij de Kickstarter lancering toont DJIT nu ook een filmpje met drie Franse DJ’s die ook bekend zijn als 9’clock. Deze nieuwe generatie DJ’s veroverde de wereldtitel DJ-en in 2014. DaftPunk en Justice zijn hun voorbeelden.

2MWvGV5rTEa-MfsiElAGcSGdUzrQYMAQrQo8B2kIhn4,wd-i1ftpqFspb9r7nTncs1Rr84ZUaFYujkGkIDvm1GY,SNKYy5UuOl-CwMyXp-5rwQFnoTemuKZ2LjBqoDvDmuw,859uIZaAr8dAZSkee9VYpn6D6ylNadMK03rXmp2DqTk

De Mixfader moet het mogelijk maken om iedereen te leren scratchen en faden. De DJ app is EDJing. De makers van Djay, Algoriddim, hebben er dus een serieuze concurrent bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.