Google’s Cardbox platform blijft groeien. Tijdens de conferentie kondigde Google al aan met een Cardbox variant te komen voor smartphones met grotere displays. Daarnaast gaat Google met Gopro samenwerken voor de lancering van Google Jump.

Google Jump is nieuwe software die beelden van maximaal 16 actioncams kan combineren tot een 360-graden video. Natuurlijk is het aantal camera’s sterk bepalend voor de kwaliteit en het zullen zeer waarschijnlijk ook geen Gopro’s hoeven zijn. Wat welk belangrijk is, is dat de opstelling van de camera’s goed is. Hiervoor introduceerde GoPro eerder deze week zelf al een frame waar 4 camera’s in passen.

Google heeft YouTube al voorzien van ondersteuning voor 360-graden VR video’s van Google Jump. Rond de zomer zal Google de uiteindelijke details van Google Jump onthullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.