Google heeft grootse plannen om de Chromecast nog populairder te maken. De kleine HDMI streaming stick zal in staat worden gesteld om stevige games op te spelen.

Het idee is dat de game op de Chromecast draait terwijl de smartphone of tablet dienst doet als controller. Doordat je geel losse controller hoeft te kopen, is het gemakkelijker om met meerdere gamers in hetzelfde spel te zitten. Natuurlijk mis je dan wel het gevoel en de feedback van de controller. Voorbeelden van Games die Google presenteerde zijn Driver Speedboat Paradise en Fit Flap.

Natuurlijk is de grafische hardware van de Chromecast nog wat beperkt. Daarom zal de hardware van de smartphone of tablet gebruikt worden om de graphics op de achtergrond te renderen. Inderdaad, er komt dus geen nieuwe uitvoering van de Chromecast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.