Steeds meer mensen werken op hun tablets. Met het huidige aanbod aan prachtige bluetooth toetsenborden is dat natuurlijk niet zo vreemd. Een tablet en compact toetsenbord meten en wegen doorgaans minder dan een complete laptop. De TabletRiser moet er voor zorgen dat dit mobiele werken geen nekklachten oplevert.

De TabletRiser is een strakke, aluminium koffer die tot een standaard kan worden uitgeklapt. De hoogte en hoek waarin de tablet komt te staan zijn vrij instelbaar. De TabletRiser biedt ruimte aan tablets met een maximaal formaat van 320x195mm. Het gros van de tablets tot 10,5 inch past er dus in. Daarnaast is er ruimte om jouw favoriete toetsenbord in de TabletRiser op te bergen.

Beschikbaarheid

De TabletRiser werd in 2014 door BakkerElkhuizen bedacht en op Kickstarter gepresenteerd. Daar werd het product al een succes en vanaf nu is de TabletRiser ook gewoon te koop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.