GadgetGear.nl

ZPhero, in 360-graden filmen met de GoPro

Al die GoPro’s zijn leuk, maar tot nu toe filmen ze vooral vooruit. De ZPhero brengt hier verandering in. Deze nieuwe mount voor GoPro camera’s laat het toe om in verschillende kwaliteiten en 360-graden beeld vast te leggen.

De ZPhero van iZugar komt in verschillende varianten. De ZPhero Z2X biedt ruimte aan 2 GoPro’s terwijl de ZPhero Z3X ruimte biedt aan 3 camera’s en de Z4X aan 4 GoPro’s. Het topmodel is de Z6X3D welke zelfs ruimte biedt aan zes camera’s en beelden in 3D kan vastleggen.

Waarom zes camera’s als het ook met twee kan? Simpel, met twee camera’s heeft de bijbehorende software redelijk weinig beeldmateriaal dat overlapt waardoor de kwaliteit wel aardig is, maar niet bijzonder. Hoe meer camera’s, hoe beter de kwaliteit. Daarnaast beschikt de software alleen met een opstelling van 6 GoPro’s over voldoende beeldmateriaal om echte 3D beelden neer te zetten.

Beschikbaarheid

Ben je enthousiast en wil je nu ook leuke filmpjes voor jouw Google Cardboard gaan schieten, dan is het handig om te weten dat de ZPhereo Z2X $500 kost. De prijs loopt op tot $2.000 voor het Z6X3D model. Deze prijzen zijn exclusief GoPro camera’s.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten