Al die GoPro’s zijn leuk, maar tot nu toe filmen ze vooral vooruit. De ZPhero brengt hier verandering in. Deze nieuwe mount voor GoPro camera’s laat het toe om in verschillende kwaliteiten en 360-graden beeld vast te leggen.

De ZPhero van iZugar komt in verschillende varianten. De ZPhero Z2X biedt ruimte aan 2 GoPro’s terwijl de ZPhero Z3X ruimte biedt aan 3 camera’s en de Z4X aan 4 GoPro’s. Het topmodel is de Z6X3D welke zelfs ruimte biedt aan zes camera’s en beelden in 3D kan vastleggen.

Waarom zes camera’s als het ook met twee kan? Simpel, met twee camera’s heeft de bijbehorende software redelijk weinig beeldmateriaal dat overlapt waardoor de kwaliteit wel aardig is, maar niet bijzonder. Hoe meer camera’s, hoe beter de kwaliteit. Daarnaast beschikt de software alleen met een opstelling van 6 GoPro’s over voldoende beeldmateriaal om echte 3D beelden neer te zetten.

Beschikbaarheid

Ben je enthousiast en wil je nu ook leuke filmpjes voor jouw Google Cardboard gaan schieten, dan is het handig om te weten dat de ZPhereo Z2X $500 kost. De prijs loopt op tot $2.000 voor het Z6X3D model. Deze prijzen zijn exclusief GoPro camera’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.