Zelf professioneel foto’s printen met de nieuwe Selphy CP1000

Foto’s kun je natuurlijk gewoon afdrukken met een goede printer, maar echt mooi worden ze doorgaans pas wanneer je een dye inktsoort gebruikt. Met de nieuwe Canon Selphy CP1000 print je deze professionele foto’s gewoon thuis.

Door gebruik van dye inktsoorten, is de printkop van de Selphy CP1000 instelbaar voor wat betreft de afwerking van de foto’s die je print. Je kunt de foto’s er in drie varianten matte print uit laten rollen, maar ook met een hoogglans die een fotoprint 100 jaar mee moet laten gaan.

Qua formaten kent de Selphy CP1000 43 voorgeprogrammeerde formaten waar je uit kunt kiezen met als maximaal formaat dat van een fotokaart. Het is zelfs mogelijk om foto’s voor een ID kaart te printen die ook nog voldoen aan de internationale richtlijnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.