GadgetGear.nl

Print een Barbie met Autodesk en Mattel

Autodesk, de maker van 3D printers en 3D software, is een samenwerking aangegaan met speelgoedfabrikant Mattel. De samenwerking tussen de twee zou weleens kunnen leiden tot meer mogelijkheden om zelf speelgoed en onderdelen voor speelgoed te printen.

Als eerste onderdeel van de samenwerking komen Mattel en Autodesk met een serie apps waarmee je zelf speelgoed kunt ontwerpen om daarna met een 3D printer tot leven te wekken. Het doel daarbij is niet alleen om geld te verdienen, maar vooral ook om de jeugd al vroeg met 3D modellen en 3D printing in aanraking te laten komen.

De eerste app van Mattel en Autodesk moet in de tweede helft van dit jaar verkrijgbaar zijn.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten