Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

NuDock, de mooiste manier om iPhone en Apple Watch te laden

De iPhone en de Apple Watch hebben één ding gemeen; ze moeten eigenlijk dagelijks worden opgeladen. Om dit in stijl te doen vonden we op IndieGoGo de NuDock. Een prachtig laadstation dat aansluit op het design van de twee gadgets.

De NuDock biedt ruimte voor het laden van één iPhone en één Apple Watch. Beiden worden verlicht door een LED lamp die erboven is geplaatst. Deze LED lamp is dimbaar en dat is handig wanneer deze op het nachtkastje staat. Nog handiger voor in de slaapkamer is de sleeptimer waardoor het lampje na één uur automatisch uit gaat.

Ga je wat langer van huis, dan bevat de NuDock ook nog een Nuki powerbank. Heb je ook non-Apple gadgets te laden, dan is er nog een USB aansluiting over. Handig voor de eReader bijvoorbeeld. Bovendien de dock qua formaat aan te passen zodat de iPhone niet uit haar cover hoeft te worden gehaald.

Beschikbaarheid

Naast de volledige NuDock zijn er ook extra’s te koop als een losse Apple Watch standaard en een extra, losse cradle voor de powerbank. Wil je meedoen aan het project, een NuDock gaat $149 (ex verzending) kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.