Draagbare Hue Go brengt Hue naar de tuin

Het tuinseizoen begint langzaam op gang te komen. Philips springt hier handig op in met de lancering van de Hue Go. Een nieuwe, mobiele uitvoering van de bekende Hue LED lampen.

De nieuwe Hue Go lampen zijn de eerste armaturen met ingebouwde Hue LED lampen die ook voorzien zijn van een eigen accu. Hierdoor zijn de lampen gewoon de tuin mee in te nemen. Verder zijn de Hue Go lampen te gebruiken in combinatie met de bestaande Hue Hub en daarmee gewoon te integreren in jouw lichtplannen. Hierdoor worden tuin en huiskamer eindelijk echt één.

https://www.youtube.com/watch?v=FHfq9CvuKRk

De Hue Go lampen lijken compatible met de Light Recipes die in de Hue app aanwezig zijn. Daarnaast introduceert Philips voor deze lampen ook dynamische lichteffecten. Philips start met de effecten Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest en Night Adventure. De nieuwe effecten moeten het licht echt tot leven brengen.

Handig om te weten; de Hue Go verbruikt 8 Watt en is gemaakt van plastic. Hij is 12Cm breed (hij is rond mensen!) en 7CM hoog. Hij werkt dus niet als je nog geen Hue hub in huis hebt gehaald omdat jouw smartphone zeer waarschijnlijk niet met het Zigbee protocol werkt ;-). Hij is in anderhalf uur te laden en moet twee en een half uur kunnen branden.

Beschikbaarheid

We hebben even rondgekeken en er zijn al webshops waar je de Hue Go kunt reserveren. De adviesverkoopprijs die Philips communiceert is €99.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events