Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Bosch vernieuwt haar IXO accuschroevendraaier

Bosch komt met een nieuwe uitvoering van de IXO accuschroevendraaier. De schroefmachine is nu nog meer unisex door de toevoeging van een eigen stoffen label aan het handvat.

Oké, ik geef het meteen toe. Stiekem heb ik wel wat met de IXO. Natuurlijk is het geen machientje voor zwaar werk, maar een computer opendraaien zou prima moeten gaan. Net als een wijnfles trouwens, want ook daar kent de IXO een speciale accessoire voor. Slimme jongens daar bij Bosch.

Naast een nieuw stoffen label, is de IXO voorzien van een drukgevoelige trekker waarmee het toerental traploos instelbaar is.

Ook nieuw is de verlichting op de kop van de IXO. Deze is zelfs instelbaar. Wijd om het hele werkoppervlak te verlichten of spot voor enkel het bijlichten van de punt van de accuschroevendraaier.

Maar het aller, aller, allerbeste komt nog. De IXO is de eerste accuschroevendraaier die we gewoon kunnen opladen via USB. En dat doet mijn hart heel, heel, heel snel kloppen. Ja, dit is dé accuschroevendraaier voor dé computernerd (en ja, daar bestempel ik mezelf ook toe).

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.