Apple kondigt 8 juni iOS 9 aan

Apple heeft haar uitnodigingen voor het WWDC event verstuurd. Traditioneel is dit het evenement waar Apple op dag 1 haar nieuwste versie van iOS en OS X zal aankondigen. Mogelijk zal Apple weer geen Apple TV aankondigen ;-).

iOS 9

Natuurlijk weten we nog niets van wat we mogen verwachten van het nieuwe iOS 9 en OS X, maar we hebben alvast wat geruchten verzameld. Hoewel het logisch lijkt, zou iOS 9 een stuk stabieler moeten zijn dan haar voorgangers. Eerlijk is eerlijk, dit hebben we al vaker gehoord en tot nu toe is Apple er nooit aan ontkomen om in de weken na een release met bergen updates te komen om stabiliteitsproblemen en beveiligingslekken te repareren. We gaan het zien…

Wat we ook mogen verwachten is dat Apple eindelijk met de eigen streamingdienst zal komen die we al sinds de overname van Beats verwachten. In de bèta van iOS 8.4 vonden we afgelopen maandag al een nieuwe muziek app. Deze muziek app heeft mogelijk al een voorbereiding op de nieuwe dienst. Ook op apparaten die niet meer de update naar iOS 9 krijgen, zal Apple immers haar streaming diensten willen verkopen.

Apple TV

Tsjah, en dan die Apple TV. Dat TV toestel van Apple waar het bedrijf jaar na jaar niet mee komt. Ook dit keer zullen we naar verwachting geen Apple TV zien, al zijn er vele geruchten die dit tegenspreken. Apple doet de grote hardware aankondigingen doorgaans buiten de WWDC om. Of we wel nieuwe Mac hardware mogen verwachten is nog niet duidelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.