Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Adobe lanceert de storytelling app Slate op de iPad

Adobe heeft voor Creative Cloud gebruikers weer een nieuwe, handige iPad app bedacht. Het gaat om Adobe Slate. Een app die je helpt met storytelling.

Met de gratis app is het mogelijk om teksten en afbeeldingen snel en simpel om te zetten in een presentatie. Deze presentaties kunnen via internet naar anderen worden gestuurd. Hiermee is Adobe Slate een concurrent voor Microsoft’s PowerPoint, al lijkt Slate zich echt meer op storytelling te richten dan zakelijke presentaties.

Het resultaat van een Adobe Slate presentatie lijkt dan ook meer op een one-page website dan op een klassieke PowerPoint. Bovendien zijn de Slate bestanden schaalbaar, dus ook toegankelijk op smartphones. Om het hele proces helemaal gemakkelijk te maken bevat de app ook een berg thema’s die je meteen kunt inzetten om jouw Slate bestanden mooier te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.