Withings heeft afgelopen week een grote update uitgebracht voor haar Aura Smart Sleep System. Dit systeem is een soort wake-up light (wat we van Philips kennen), maar dan nog een flink stuk slimmer. Het apparaat houdt jouw slaapgewoonten tot in de details bij.

Hoewel we via IFTTT het Aura Smart Sleep System al wel aan de Nest thermostaat konden koppelen, was deze verbinding traag en verre van optimaal. Met de nieuwe directe verbinding, zal de Aura de thermostaat vragen om de temperatuur aan te passen voor de nacht wanneer je in bed kruipt. Kruip je er weer uit, zal de Aura de Nest vragen om de temperatuur weer op te stoken. Handig en slim! Vooral omdat de Aura de nachttemperatuur aanpast op basis van onderzoeksgegevens over de ideale slaaptemperatuur voor mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.