Verbeter het bereik van jouw Raumfeld multiroom speakersysteem met de Expand

Waar Sonos haar hub heeft, komt Teufel met de Raumfeld Expand om haar netwerk van multiroom audio speakers aan te vullen. De Raumfeld Expand is een WLAN hub die, in tegenstelling tot het Sonos systeem, ook op 5GHz werkt. Precies daar waar het allemaal net even iets minder storingsgevoelig is (al heb je een wat beperkt bereik).

In tegenstelling tot de hub van Sonos is de functie van de Raumfeld Expand niet alleen om het draadloze netwerk uit te bereiden. De hub beschikt zelf over een USB aansluiting. Hiermee is muziek gemakkelijk over het netwerk van de speakers te delen. Het maakt daarbij niet uit of je een USB stick of externe harddrive gebruikt. Het koppelen van de speakers met de hub gaat via een WPS-achtige oplossing. Met andere woorden, je drukt bij de hub en de speaker op een knop om de twee met elkaar in verbinding te brengen.

Beschikbaarheid

De Raumfeld Hub gaat €69,99 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.