De laatste platte beeldbuizen die Philips tijdens een perspresentatie in Barcelona wist te showen zijn die uit de 6300-series en de 6500-series. Beide series vormen het premium segment onder de Full HD Smart TV’s.

6300-Series

Net als bij de UHD TV’s komt Philips met een relatief kale TV die toch premium hardware biedt. Dit is de 6300-series die in 40-48 inch formaten verschijnt met 2-zijdig Ambilight. De Lounge modus laat het toe de Ambilight verlichting als onderdeel van het verlichtingsplan van de ruimte waarin de TV staat te integreren. Voor gamers is er de gaming modus.

De beeldplaten zijn uitgerust met Perfect Pixel HD Engine, Perfect Natural Motion en Micro Dimming en het display draait op 700Mz. Je krijgt 2 HDMI aansluitingen, 1 USB en 1 Scart. De speakerset is 20 Watt en de chipset bestaat uit een single core processor.

6500-Series

De 6500-Series is uitgerust met Android TV op basis van Android Lollipop 5.0. Hiervoor beschikt de TV over een dual-core chipset met 8GB aan werkgeheugen. De schermformaten lopen van 32-55 inch. Op 65 inch is er 3-zijdig Ambilight. Verder draait het display op 800Mz (500Mz op 32 inch). Je krijgt actieve 3D en 4 HDMI aansluitingen in combinatie met 3 USB en 1 Scart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.