Philips heeft in Barcelona twee nieuwe Full HD modelreeksen gepresenteerd. Het gaat om de 5300-series en de 5500-series. De 5500-series beschikt over Android TV op basis van Android 5.0 Lollipop met 8GB aan opslagruimte.

5300-Series

De 5300-series komt in formaten 32-50 inch en lijkt op het oude Smart TV platform van Philips te draaien gezien het wel mogelijk is om apps als YouTube en Spotify te draaien. Leuke feature is ingebouwde Miracast ondersteuning. Handig om content van smartphone of laptop op de TV te tonen.

Net als de 5500-series krijg je een standaard afstandsbediening en hebben we het hier over een 200Mhz display. Je krijgt 2 HDMI poorten en 2 USB poorten. Er zit 1x scart en 1x component op. Verder kun je gebruik maken van WiFi, WiFi Direct, CI+, HDMI-CEC etc. De 32 inch uitvoering bevat 10 Watt speakers. De andere maten 20 Watt en de chipset bevat een dual-core processor.

5500-Series

Van 32-55 inch heb je de keuze uit iets grotere schermmaten en de 5500-series draait met haar dual-core chipset keurig Android TV. Je krijgt daarmee toegang tot alle Google apps en natuurlijk Google Play. Verder krijg je 4 HDMI ingangen en 3 USB poorten. Verder zijn de specs vergelijkbaar met de 5300-series behalve dat de 32 inch uitvoering wel over 20 Watt speakers beschikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.