Philips introduceert de Hue Phoenix lijn

Ze zijn redelijk aan de prijs, maar de Hue Beyond serie van Philips bevat een aantal prachtige armaturen met ingebouwde ondersteuning voor Hue. Met de Hue Phoenix lijn komt Philips met een tweede serie armaturen gebaseerd op de Hue Lux lampen. Het voordeel? Je koopt al een plafondspot vanaf €49.

De Hue Lux serie is een serie Hue lampen die enkel met wittinten werken. Hierdoor zijn deze lampen een stuk goedkoper, maar kun je de lichtintensiteit toch goed op jouw activiteiten instellen. De Phoenix biedt deze zelfde mogelijkheden, maar dan direct vanuit het armatuur.

Deze werkwijze biedt grote voordelen ten opzichte van het plaatsen van een Hue of Hue Lux lamp in een standaard armatuur. Philips heeft namelijk volledige controle over het design van de elektronica. Hierdoor renderen de armaturen van Philips optimaal qua lichtopbrengst en kan Philips bijzondere grappen uithalen met de plaatsing van de LED’s die nodig zijn. Zo is het mogelijk dat een Hue Phoenix lamp (het als de Hue Beyond) aan de onderkant een andere tint licht uitstraalt dan naar boven.

De Hue Phoenix lampen zijn gewoon in het bestaande Hue netwerk te integreren en kunnen ook via IFTTT worden aangesproken zodat je ze bijvoorbeeld aan een Smappee slimme energiemeter of Myfox alarmsysteem kunt koppelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events