MWC: SanDisk behaalt tot 1GB per seconde met nieuwe iNAND chips

SanDisk heeft tijdens het Mobile World Congress haar nieuwe iNAND 1732 geheugenchips aangekondigd. Deze chips worden speciaal gemaakt voor opslag in smartphones en tablets en is voor een groot deel afhankelijk van de snelheidsbeleving.

Met de nieuwe iNAND 1732 chips heeft SanDisk een datasnelheid tot 1GB per seconde mogelijk gemaakt. Deze nieuwe chips worden geproduceerd in een formaat van maximaal 64GB. Ook in de video- en fotografie ziet SanDisk een toekomst voor deze chips. In burst modus hebben fotograven behoefte aan een enorme datasnelheid. Daarnaast kunnen de chips een oplossing bieden voor opnamen in 4K. Ruwe data op deze resolutie vraagt snel en veel opslagruimte.

Doordat iNAND chips in een apparaat zitten, zijn deze niet los in de winkel verkrijgbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.