Pebble heeft tijdens het Mobile World Congress haar nieuwste serie smartwatches aangekondigd. Het gaat om de Pebble Time Steel. Een horloge met een accuduur van tien dagen.

Pebble heeft bij deze Time serie niet alleen de interface van haar horloges geheel vernieuwd naar een timeline overzicht, maar deze horloges zijn ook één van de weinige gadgets die je kunt vinden met een kleuren e-paper display. Een ware primeur dus. Bovendien hebben deze horloges een ingebouwde microfoon.

Waar de reguliere Pebbles een vlotte uitstraling hebben, zijn de Steel varianten duidelijk gemaakt voor een meer elegante look. Pebble heeft daarbij voor roestvrij staal gekozen, maar werkt deze af in het zilver, zwart met goud. Het glas is van Gorilla Glass gemaakt.

Zowel de Pebble Time als de Pebble Time Steel zijn los te maken van hun bandjes en bevatten aan de achterkant een accessoirepoort. Ontwikkelaars kunnen hier nieuwe soft- en hardware voor ontwikkelen waardoor de Pebbles optimaal gepersonaliseerd kunnen worden. Later dit jaar zouden de eerste smartstraps voor de horloges uit moeten komen.

Beschikbaarheid

De Pebble Time Steel ligt vanaf juli in de schappen met twee bandjes (leer en roestvrij staal). Hij gaat dan $250 kosten via Kickstarter of $299 reguliere adviesprijs. De Kickstarter sluit 27 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.