MWC: Overal online met de Alcatel Onetouch WiFi Link

Met de WiFi Link biedt Alcatel Onetouch een nieuwe mobiele router om 2G, 3G en 4G internet mee te delen. De mobiele router kan op basis van één 4G kaart een WiFi netwerk opbouwen voor maximaal 32 gebruikers.

Dat wil zeggen, als je de 4G+ uitvoering van de Alcatel Onetouch WiFi Link koopt. Koop je de 3G variant, kun je met maximaal 10 gebruikers op de WiFi Link en de 4G variant kan 16 gebruikers aan. Met een maximale downlink snelheid van 300Mb per seconde over 4G+ en verwisselbare batterijen met een capaciteit van 1.800mAh of 3.600mAh is de WiFi Link is de WiFi link ook voor langdurig gebruik geschikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.