De Liquid M220 is Acer’s eerste toestel op basis van Windows Phone 8.1. Hoewel Acer en Microsoft een lange historie hebben gokte Acer tot nu toe vooral op Android wanneer het smartphones betrof. Opvallend is ook dat Acer zich met de M220 vooral op de ultragoedkope Windows ervaring richt.

Wie gisteren al over de Liquid Z220 las, zal in de bovenstaande foto het design van het Android toestel herkennen met als grote aanpassing dat deze Windows Phone smartphone zwart is. Zo zien we ook hier weer een 4 inch display met 233 pixels per inch. Ook de camera is met haar 5 megapixels achter en 2 megapixels voor gelijk gebleven, dus we gokken erop dat Acer ook dezelfde Qualcomm Snapdragon 200 chipset heeft gebruikt. Hoe dan ook is het nu al prettig om te weten dat dit ultragoekope Windows Phone toestel gegarandeerd een upgrade naar Windows 10 zal krijgen wanneer dit later dit jaar beschikbaar is.

Beschikbaarheid

De Liquid M220 ligt vanaf april in de winkel voor €79.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.