Acer heeft de Liquid Jade Z meegenomen naar Barcelona. Deze nieuwe Android is voorzien van een 5 inch display en 4G LTE. Daarnaast draait het toestel op een 64-bits chipset en weet Acer de prijs flink te drukken.

De Acer Liquid Jade Z is voorzien van een 5 inch IPS display. Acer heeft haar Zero Gap technologie gebruikt om reflecties in het scherm zoveel mogelijk tegen te gaan en het display is beschermd met Gorilla Glass 3. Opvallend is de read mode waarbij schadelijk blauw licht wordt weggefilterd. Ideaal voor iedereen de ‘s nachts weleens naar de smartphone grijpt.

De Liquid Jade Z is voorzien van een 13 megapixel camera met daarop een f/1.8 lens. Aan de voorkant krijg je 5 megapixel en een f/2,2 lens voor selfies. Het toestel meet 7,9mm dik en weegt 110 gram.

Interessant is da Acer het toestel voorziet van AcerExtend. Deze PC software laat je vanaf de PC de smartphone bedienen. Handig tijdens lange chatsessies ;-). Bovendien krijg je gratis TomTom navigatie met offline kaarten en TripAdvisor POI.

Beschikbaarheid

De Acer Liquid Jade ligt vanaf maart in de schappen voor €199.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.