Dit is de Galaxy Tab A series van Samsung

Samsung brengt drie modellen van de 9,7 inch Galaxy Tab A serie naar Nederland. Opvallend aan de serie is niet alleen de lagere resolutie in verhouding tot de Galaxy Tab 4 series, maar ook de hogere prijs. Daar staat tegenover dat dit de eerste non-note is met ondersteuning voor de S-Pen.

Waar de Galaxy Tab 4 series een resolutie heeft van 1280×800, moet de Galaxy Tab A serie het doen met 1024×768 pixels. Een resolutie die overeenkomt met computers van pak hem beet vijftien jaar geleden. De beeldverhouding is voor het eerst 4:3, eveneens zoals bij computers uit die tijd. Samsung’s filosofie is dat dit beeldformaat beter past bij het online gebruik van tablets.

Samsung komt met drie varianten. De wifi versie gaat €299 kosten. De 4G versie schuift voor €369 over de toonbank en de versie met S-Pen €349. In alle gevallen krijg je 16GB aan opslagruimte en de tablets zullen in mei in de schappen liggen. Ter vergelijking, Samsung bood in een stunt de 12.2 inch 32GB Galaxy Tab Pro aan voor €333.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events