Sonos heeft in de afgelopen periode hard gewerkt aan het toevoegen van twee nieuwe muziekdiensten. Het gaat om Tidal en 22tracks. Beide zijn vanuit de apps te gebruiken om muziek naar de speakers van Sonos te streamen.

Tidal

De nieuwste dienst voor Sonos is Tidal. Deze muziekservice richt zich vooral op audio in hoge resolutie. Zo streamt de dienst FLAC en AAC 44.1kHz / 16 bit 1411 kbps. Daarmee hoor je meer detail in de muziek die je over de speakers streamt. Tidal heeft een database met 25 miljoen tracks.

22tracks

Het begon ooit in Amsterdam, met 22 tracks die door een DJ of producer werden geselecteerd en met enige regelmaat ververst. Al snel groeide de interesse en inmiddels zijn er DJ’s uit steden als Londen en Parijs die zich ook bij deze dienst hebben aangesloten. In totaal telt 22tracks 22 playlists met (inderdaad) 22 tracks. En deze zijn nu via de Sonos app naar het Sonos systeem te streamen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.