GadgetGear.nl

Ziggo stopt met het activeren van settop boxen die consumenten zelf kopen

Nu Ziggo eigendom van UPC is geworden, past Ziggo haar beleid aan. Tot nu toe was het altijd mogelijk om bij Ziggo een mediabox te huren of om er zelf één te kopen en daar een Ziggo smartcard in te stoppen. Dat laatste model zal nu worden stopgezet.

Ziggo heeft haar partners laten weten dat Ziggo alleen nog maar UPC mediaboxen en CI+ kaarten wenst te verkopen. Per 1 april stopt Ziggo al met het activeren van nieuwe smartcards die verkocht zijn in combinatie met mediaboxen die niet door Ziggo zelf worden geleverd.

Ben je zelf eigenaar van een mediabox, een mooie DVR of andere settop box oplossing, dan hoef je jezelf nog geen zorgen te maken. Ziggo blijft bestaande klanten gewoon ondersteunen. Het gaat enkel om de verkoop van nieuwe hardware.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.